Receptionsmenuer.
Kan spises stående. 

 

Menu 1.

Store hvidløgsrejer med chili.
Landpate med marinerede svampe og cornichoner.
Spansk kartoffeltortilla med pesto.
Stegte chorizopølser.
Padrons med flagesalt.
Brie de meaux med syltede rødløg.
Mandelkage med bær.

Pr. kuvert kr. 129,-

 

Menu 2.

Store hvidløgsrejer med chili.
Kirsebærrøget laks fra Samsø røgeri med dild.
Cecina - egetræsrøget oksekød - modnet i 36 mdr. - med parmesan og pinjekerner.
Serranoskinke - gran reserva - med melon fra regionerne Avila og Segovia.
Landpate med marinerede svampe og Cornichoner.
Manchego ost ( 12 mdr.) med marcona mandler og appelsinmarmelade.
Fragilite med bær.

Pr. kuvert kr. 159,-

Menu 3.

Tun marineret i soja med wasabicreme.
Krabbesalat med dild i vol-au-vent.
Andemousse med marinerede æbler.
Cecina - egetræsrøget oksekød - modnet i 36 mdr. - med parmesan og pinjekerner.
Porchetta del monte, nænsomt krydret og langsomt grillet over træ i flere timer - med grøn tomat.
Mini focaccia med tomat og rosmarin.
Små fyldte cremede peberfrugter.
Valdeon - blåskimmelost med honning og nødder.
Chokoladekage med bær.

Pr. kuvert kr. 189,-

Menu 4.

Store rejer med hvidløg og chili.
Stegte kammuslinger med basilikumspesto.
Kirsebærrøget laks fra Samsø røgeri med dild.
Marinerede champignoner.
Stegte auberginer med gedeost og pinjekerner.
Sortfodssvin med melon.
Cecina - egetræsrøget oksekød - modnet i 36 mdr. - med parmesan og pinjekerner,
Oksekødsfrikadeller med grillet peberfrugt.
Padrons med flagesalt.
Manchego ost ( 12 mdr) med marcona mandler og appelsin marmelade.
Mandelkage med bær.

Pr. kuvert kr. 239,-

 

 

Tilvalg til tapas.

Grønne asparges med parmesan og citron. - Pr. kuvert 15,- kr.

Oksehaler i lille burgerbolle med hvidløgsmayo (minimum 20 pers). - Pr. kuvert 25,- kr.

Boquerones med hvidløg og persille. - Pr. kuvert 20,-. Kr.

Sardiner med aioli. - pr kuvert 18,- kr.

Friske figner med blåskimmelost - kun fra juli - september. - Pr. kuvert 15,- kr.

And med dadler. - Pr. kuvert 20,- kr.

Dadler med bacon - Pr. kuvert 15,- kr.

Marcipan i dadler - Pr. kuvert 18,- kr.


Minimum 15 personer.

For bestilling
Ring venligst på 40450431 eller mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.